Vier Sinterklaas in de Maasboulevard

December staat alweer voor de deur, wat betekent dat Sinterklaasavond ook snel nadert. Om dit voor iedereen een vrolijke tijd te maken, wordt op woensdag 17 november een waar Sinterklaashuis geopend!

Het pand aan Maasstraat 9, naast Primera is volledig omgetoverd tot een Sinterklaashuis, helemaal aangekleed met cadeautjes, een Selfiehoek, troon van Sinterklaas én een XXL Verlanglijst! In dit Sinterklaashuis kunnen kinderen zich op woensdagen, zaterdagen en zondagen vermaken met een afwisselend programma. Zo kunnen ze speculaaspoppen versieren, meedoen aan een pepernotenbingo, en een écht Sinterklaasdiploma behalen. Iedere woensdag kunnen kinderen een schoentje knutselen, dat ze in het Sinterklaashuis mogen zetten. Op zondag 28 november kunnen alle schoentjes worden opgehaald en… wie weet heeft Sint er iets ingestopt!

Ook mogen kinderen de XXL Verlanglijst invullen. Hier kunnen ze hun grootste wens op achterlaten. Aan het einde van iedere dag, wint één van de deelnemers het cadeau van de verlanglijst.

Het Sinterklaashuis is geopend op:

  • Woensdag 17, 24 november & 1 december: 13.00 tot 17.00 uur
  • Zaterdag 20, 27 november & 4 december: 11.00 tot 17.00 uur
  • Zondag 21, 28 november: 12.00 tot 17.00 uur

 

Maatregelen COVID-19

Tijdens de activiteiten wordt rekening gehouden met de richtlijnen van het RIVM. Medewerkers dragen handschoenen en mondkapjes. Daarnaast wordt tussentijds de werkplek en het materiaal gedesinfecteerd. Om een veilig Sinterklaashuis te realiseren, verzoeken we ouders om buiten te blijven.