ELKE DAG OPEN m.u.v. 25 DECEMBER EN 1 JANUARI

Het winkelaanbod in de  binnenstad van Venlo is sinds 2010 flink uitgebreid met de realisering van de Maasboulevard.

De grote stedenbouwkundige ingrepen sluiten zeer mooi aan op de historische binnenstad. U loopt moeiteloos over van bestaand naar nieuw. In de nieuwbouw zijn naast een hoofdwinkelstraat ook kleine zijstraten die aansluiten op de historische Jodenstraat van Venlo

Naast de zeer grote filialen van de Jumbo en de Saturn zijn er ook middelgrote en kleinere winkels zoals onder andere Ecco, Mediamarkt, Primark, H&M, Bakker Bart, S.Oliver, The Sting en Aktie Sport en Sport2000, Primera, Bufkes, Bagels & Beans, Bonita, TUI Reisbureau, Tom Tailor, Mango, New Yorker, Van Haren Schoenen, Bristol, Blokker, Big Bazar en nog veel meer.

Winkels van de Maasboulevard

Winkels: Bufkes Bonita, TIJD, Jack & Jones, H&M, Mango, TMS Schoenen, van Haren schoenen, New Yorker, S.Oliver, Mediamarkt, Tally Weijl, Tom Tailor, sport2000

Overige Winkels: Aktie Sport, Arke Reizen, TUI Reizen, Bäcker Bart, DA Drogist,Ecco Schuhe, Jumbo Supermarkt, La Ligna, Multivlaai, Perry Sport, Sacha, The Sting, Tijd!, TMS Schuhe, Van Haren Schuhe, Vero Moda en Bonita.

Openingstijden

De winkels op de Maasboulevard in Venlo zijn 7 dagen per week geopend, 363 dagen per jaar. Behalve op 1e kerstdag (25 december) en nieuwjaarsdag, dan zijn alle winkels in Nederland gesloten.

Parkeren / Bereikbaarheid

Onder de maaboulevard is een twee-laagse parkeergarage met 550 parkeerplaatsen gerealiseerd. U kunt hier betaald parkeren en direct met de lift uitkomen in het nieuwe winkelgebied. De entree van de parkeergarage is gelegen aan de Professor Gelissensingel.

X