ELKE DAG OPEN m.u.v. 25 DECEMBER EN 1 JANUARI

WEBSITEBERICHT SOCIAL MEDIA KAARTENACTIE
15-05-2020
MET ELKAAR, VOOR ELKAAR

Mis jij je geliefden, familie, vrienden en kennissen ook zo erg? Wil jij iemand laten weten dat je aan hem of haar denkt of diegene een hart onder de riem steken? Dan hebben wij de dé oplossing voor jou!

Vanaf vrijdag 15 mei tot en met vrijdag 29 mei kan jij via de social media pagina’s van de Maasboulevard een gratis online of offline ansichtkaart met persoonlijke boodschap versturen.

Hoe werkt het? Vanaf 15 mei zullen er meerdere posts verschijnen op de Instagram en Facebook van Maasblvd Shopping Venlo met uitleg over de actie. Via de Facebook messenger en Instagram direct message kan jij jouw persoonlijke kaart met boodschap aanvragen en wij zullen zorgen dat deze kaart digitaal of door de brievenbus wordt afgeleverd bij jouw oma, opa, vriend, vriendin of kennis.

Wie ga jij verrassen?

Klik hier om de actievoorwaarden te bekijken.
Algemene voorwaarden met elkaar voor elkaar – Maasboulevard


MAASBOULEVARD BEDANKT ONZE ZORGVERLENERS 14-04-2020
VENLO – Wat zijn we met z’n allen trots op al onze zorgverleners! In tijden als deze beseffen we ons dit extra goed. Helaas heeft het COVID-19 virus ons getroffen en dat legt veel druk op de zorgverleners in ons land. Niet alleen draaien ze overuren, maar hun werk is nog nooit zo belangrijk geweest. Waar de rest van Nederland thuisblijft om verspreiding te voorkomen, staan zij iedere dag weer op om de medemens op de best mogelijke manier te helpen, namelijk door zorg te verlenen. Daarvoor willen de ondernemers van winkelcentrum Maasboulevard hun hartelijk danken! Tijdens het Paasweekend hebben de ondernemers de zorgverleners van het Ziekenhuis VieCuri ziekenhuis in Venlo verrast met heel veel lekkers. Alle zorgverleners ontvingen een drink mok, gevuld met heerlijke paaseitjes. 

Wij wensen heel Nederland sterkte in deze zware tijden, in het bijzonder de families die getroffen zijn door het virus. De ondernemers van Maasboulevard leven met jullie mee. Overigens kan er ook in deze tijd gewinkeld worden in Maasblvd, uiteraard met inachtneming van de maatregelen.


INFORMATIE COVID-19
Dit zijn uitdagende tijden, voor mensen over de hele wereld. We begrijpen uiteraard uw zorgen met betrekking tot het Coronavirus COVID-19. De veiligheid en het welzijn van onze bezoekers en medewerkers zijn zoals altijd van het grootste belang voor Maasboulevard.

We volgen het advies van de lokale gezondheidsautoriteiten op de voet en benadrukken zowel onze bezoekers als de centrummedewerkers dat goede hygiëne de sleutel is om de verspreiding van dit virus tot een minimum te beperken. De gestelde maatregelen vanuit de RIVM worden nageleefd en waar nodig na aanpassing vanuit RIVM bijgesteld. We nemen kennis van de aankondiging van de Nederlandse overheid waarin de eis is opgenomen dat alle horeca (restaurants, bars) t/m 6 april 2020 gesloten zullen zijn.

We willen bevestigen dat het centrum, na deze aankondiging van de regering, momenteel open blijft. Het is echter mogelijk dat sommige winkels het besluit hebben genomen om te sluiten of andere openingstijden hanteren. Neem voor alle actuele openingstijden contact op met de betreffende winkel.
Onze excuses voor het eventuele ongemak dat hierdoor kan ontstaan.

Ook voor de geplande evenementen vraagt dit een actieplan. Gelet op de gestelde maatregelen vanuit het RIVM, is het noodzakelijk om ook de komende evenementen te cancelen. Via social media zullen we u op de hoogte houden over de ontwikkelingen en doorgang van evenementen.


 

X