ELKE DAG OPEN m.u.v. 25 DECEMBER EN 1 JANUARI
Heropening winkels

Vanaf woensdag 28 april mogen onze winkels weer bezoekers ontvangen zonder hiervoor vooraf een afspraak gemaakt hoeft te worden. De ondernemers van Maasboulevard hebben je enorm gemist en zien je graag weer terug!

De geldende maatregelen worden uiteraard in het winkelcentrum nog altijd nageleefd, om je zo een zo veilig mogelijke winkelbezoek te kunnen garanderen. Er zijn looproutes gecreëerd, er staan borden waarop het regelement wordt gecommuniceerd, in het winkelcentrum staan hygiënedispensers en voor het reguleren van wachtrijen staan er stickers op de vloer. Van onze bezoekers vragen wij jullie dan ook om je te houden aan het volgende regelement:

  • Was je handen voor en na een bezoek aan het winkelcentrum
  • Hoest en nies in de binnenkant van je ellenboog
  • Blijf thuis bij verkoudheidsklachten
  • Houd te allen tijde 1,5 meter afstand
  • Houd te allen tijde rechts aan in openbare gebieden
  • Houd 4 treden afstand op de roltrap
  • Draag een mondkapje in de winkels en in de (overdekte) openbare gebieden

De veiligheid en het welzijn van al onze bezoekers en medewerkers, zoals altijd, van het grootste belang voor Maasboulevard.

Hopelijk zien we jullie snel!


SHOP VERSPREID IN MAASBOULEVARD
Veilig en lokaal winkelen, doe je volledig in kerstsferen in Maasboulevard! Kom jij langs in de daluren? Reserveer dan je parkeerplek tussen 10.00 en 12.00 uur en parkeer 3 uur voor maar €4,- 😍. Zo pak je dus 50% korting door je bezoek te spreiden!

Kijk voor meer informatie op https://www.q-park.nl/nl-nl/parkeren/venlo/2020-ve-binnenstad/


MAASBOULEVARD VERWELKOMT DUITSE BEZOEKERS
In Maasboulevard worden op zaterdag 3 oktober leuke goodies uitgedeeld om zowel de trouwe bezoekers als de nieuwe Duitse bezoekers te verwelkomen.

Op zaterdag 3 oktober vieren ze in Duitsland namelijk de Dag van Duitse eenheid. Speciaal voor deze gelegenheid wordt een promotieteam ingezet dat op een speciale manier leuke Maasboulevard goodies inzet. Tijdens deze activiteit worden uiteraard ook de maatregelen rondom COVID-19 in acht genomen.


MAASBOULEVARD VIERT GLAMOUR DAY
Speciaal in het teken van National Glamour Day wordt Maasboulevard op zaterdag 26 september ondergedompeld in fashion sferen! Naast de beste kortingen, kun je in het winkelcentrum ook terecht voor een leuke goodie.

Op 26 september worden tussen 12.00 – 16.00 uur flyers uitgedeeld in het winkelcentrum én in de binnenstad. Deze flyer kan in Maasstraat 31, naast Only, worden ingewisseld voor een gratis, herbruikbare shoppingtas. Hiermee steel je deze Glamour Day gegarandeerd de show!

Daarnaast ontvang je op vertoon van de Glamour op zaterdag 26 september in heel veel winkels 20% korting of andere mooie acties. Dit geldt natuurlijk ook bij de deelnemende winkels in het winkelcentrum!

In het winkelcentrum krijg je met de Glamour op zaterdag 26 september korting bij o.a. H&M, Sacha en Hunkemöller. Naast deze winkels zijn er een aantal andere winkels die dit weekend ook korting geven! Hiervoor kun je ter plaatse informeren of de winkel meedoet aan National Glamour Day.

Zien we je dan



SHOP EN ONTVANG KORTING BIJ TOVERLAND!
De zomer is in volle gang en pretparken in Nederland zijn weer geopend! Speciaal om dit te vieren met de bezoekers van de Maasboulevard, ontvang je vanaf maandag 10 augustus korting voor Attractiepark Toverland bij elke aankoop in de Maasboulevard!

Bij iedere winkel in de Maasboulevard, ontvang je bij iedere aankoop tussen maandag 10 augustus en maandag 31 augustus een Toverland flyer, waarmee je €6,00 korting ontvangt op de reguliere entreeprijs (voor max. 5 personen). De korting is bij Attractiepark Toverland te gebruiken t/m 8 november 2020.

In verband met COVID-19 werkt Attractiepark Toverland momenteel met een beperkte maximumcapaciteit. De datum van uw bezoek dient dus vooraf gereserveerd te worden via de website van Toverland.

Beim Maasboulevard shoppen und Rabatt für Toverland erhalten!
Der Sommer ist in vollem Gange und die Vergnügungsparks in den Niederlanden sind wieder geöffnet! Um dies mit den Besuchern des Maasboulevard zu feiern, erhalten Sie ab Montag, dem 10. August, bei jedem Einkauf auf dem Maasboulevard einen Rabatt für den Attractiepark Toverland!

In jedem Geschäft am Maasboulevard erhalten Sie bei jedem Einkauf zwischen Montag, dem 10. August und Montag, dem 31. August einen Toverland-Flyer, mit dem Sie einen Rabatt von 6,00 € auf den regulären Eintrittspreis (für bis zu 5 Personen) erhalten. Der Rabatt kann bis zum 8. November 2020 im Vergnügungspark Toverland genutzt werden.

Im Zusammenhang mit COVID-19 arbeitet der Vergnügungspark Toverland derzeit mit einer begrenzten maximalen Kapazität. Das Datum Ihres Besuchs muss daher im Voraus über die Toverland-Website reserviert werden.


 

SOCIAL MEDIA KAARTENACTIE
MET ELKAAR, VOOR ELKAAR

Mis jij je geliefden, familie, vrienden en kennissen ook zo erg? Wil jij iemand laten weten dat je aan hem of haar denkt of diegene een hart onder de riem steken? Dan hebben wij de dé oplossing voor jou!

Vanaf vrijdag 15 mei tot en met vrijdag 29 mei kan jij via de social media pagina’s van de Maasboulevard een gratis online of offline ansichtkaart met persoonlijke boodschap versturen.

Hoe werkt het? Vanaf 15 mei zullen er meerdere posts verschijnen op de Instagram en Facebook van Maasblvd Shopping Venlo met uitleg over de actie. Via de Facebook messenger en Instagram direct message kan jij jouw persoonlijke kaart met boodschap aanvragen en wij zullen zorgen dat deze kaart digitaal of door de brievenbus wordt afgeleverd bij jouw oma, opa, vriend, vriendin of kennis.

Wie ga jij verrassen?

Klik hier om de actievoorwaarden te bekijken.
Algemene voorwaarden met elkaar voor elkaar – Maasboulevard


MAASBOULEVARD BEDANKT ONZE ZORGVERLENERS 14-04-2020
VENLO – Wat zijn we met z’n allen trots op al onze zorgverleners! In tijden als deze beseffen we ons dit extra goed. Helaas heeft het COVID-19 virus ons getroffen en dat legt veel druk op de zorgverleners in ons land. Niet alleen draaien ze overuren, maar hun werk is nog nooit zo belangrijk geweest. Waar de rest van Nederland thuisblijft om verspreiding te voorkomen, staan zij iedere dag weer op om de medemens op de best mogelijke manier te helpen, namelijk door zorg te verlenen. Daarvoor willen de ondernemers van winkelcentrum Maasboulevard hun hartelijk danken! Tijdens het Paasweekend hebben de ondernemers de zorgverleners van het Ziekenhuis VieCuri ziekenhuis in Venlo verrast met heel veel lekkers. Alle zorgverleners ontvingen een drink mok, gevuld met heerlijke paaseitjes. 

Wij wensen heel Nederland sterkte in deze zware tijden, in het bijzonder de families die getroffen zijn door het virus. De ondernemers van Maasboulevard leven met jullie mee. Overigens kan er ook in deze tijd gewinkeld worden in Maasblvd, uiteraard met inachtneming van de maatregelen.


INFORMATIE COVID-19
Dit zijn uitdagende tijden, voor mensen over de hele wereld. We begrijpen uiteraard uw zorgen met betrekking tot het Coronavirus COVID-19. De veiligheid en het welzijn van onze bezoekers en medewerkers zijn zoals altijd van het grootste belang voor Maasboulevard.

We volgen het advies van de lokale gezondheidsautoriteiten op de voet en benadrukken zowel onze bezoekers als de centrummedewerkers dat goede hygiëne de sleutel is om de verspreiding van dit virus tot een minimum te beperken. De gestelde maatregelen vanuit de RIVM worden nageleefd en waar nodig na aanpassing vanuit RIVM bijgesteld. We nemen kennis van de aankondiging van de Nederlandse overheid waarin de eis is opgenomen dat alle horeca (restaurants, bars) t/m 6 april 2020 gesloten zullen zijn.

We willen bevestigen dat het centrum, na deze aankondiging van de regering, momenteel open blijft. Het is echter mogelijk dat sommige winkels het besluit hebben genomen om te sluiten of andere openingstijden hanteren. Neem voor alle actuele openingstijden contact op met de betreffende winkel.
Onze excuses voor het eventuele ongemak dat hierdoor kan ontstaan.

Ook voor de geplande evenementen vraagt dit een actieplan. Gelet op de gestelde maatregelen vanuit het RIVM, is het noodzakelijk om ook de komende evenementen te cancelen. Via social media zullen we u op de hoogte houden over de ontwikkelingen en doorgang van evenementen.


 

X