ELKE DAG OPEN m.u.v. 25 DECEMBER EN 1 JANUARI

augustus, 2019

08aug(aug 8)18:0011(aug 11)23:55ZomerParkFeest Venlo - 8/9/10/11 AUGUSTUS 2019 / GRATISZomerparkfeest

more

Event Details

Zomerparkfeest is een gratis toegankelijk, vierdaags cultuurfestival in het Julianapark in Venlo. Met ruim 85.000 bezoeken over vier dagen en een programma van meer dan 100 acts is het bovendien een van de grootste Nederlandse festivals in zijn soort. Het zwaartepunt van de programmering ligt op muziek in alle genres. Daarnaast zijn er voorstellingen op het gebied van dans, theater, mode, film, literatuur, beeldende kunst en wetenschap. Zomerparkfeest is een zomerse cultuurcocktail van formaat die Venlo op de kaart zet. Al sinds 1977.

Zomerparkfeest zoekt altijd een balans tussen gevestigde namen en vernieuwing. Acts als Kaizers Orchestra, Infadels, en Paolo Nutini zorgden in het verleden voor legendarische optredens in het park voordat zij internationaal doorbraken. Ook is Zomerparkfeest het eerste festival in de regio dat nieuwe dance-stromingen als minimal en dubstep programmeerde. Daarnaast is het een familiefestival met een jeugdprogramma, een picknickmiddag en een speciale seniorenmiddag.

Namen die op ons affiche stonden zijn onder andere: Omar Souleyman, Hudson Mohawke, Staff Benda Bilili, Toots Thielemans, Heino, Sharon van Etten, Caro Emerald, Jamie Woon, Bas Koster, Shining, DeWolff, Woven Hand, Kid606, Acda en de Munnik, Munchi, Ramses Shaffy, Theo Maassen, Electric Wizard, La Pegatina, Opgezwolle, Polar Bear, Larry Gus, The Kilimanjaro Darkjazz Ensemble, Dayna Kurtz, Secret Cinema, De Jeugd van Tegenwoordig, Jason Forrest, Jon Allen, André Manuel, Digital Mystikz, Typhoon & New Cool Collective, Loney Dear, Simon Vinkenoog, Boxcutter, Duke Special, Âme, Gert Vlok Nel, Zwart Licht, Spinvis, Guillemots, Dobet Gnahoré en Sleepy Sun.

Time

8 (Thursday) 18:00 - 11 (Sunday) 23:55

Location

Julianapark Venlo

Burgemeester van rijnsingel venlo

X