ELKE DAG OPEN m.u.v. 25 DECEMBER EN 1 JANUARI

Maasblvd Shoppingzone Venlo

Al bijna 15 jaar komen Nederlandse en Duitse gasten genieten van de grenzeloze gastvrijheid op de Maasboulevard Shoppingzone in Venlo. De plek om samen te genieten van winkels, boetiekjes, internationale ketens en aantrekkelijke horeca. Een zeer ruim en gevarieerd winkelaanbod voor alle generaties.

Maasblvd vermengt moeiteloos de indrukwekkende historie van een eeuwenoude stad met een uitgebreid trendy winkelaanbod. De nieuwbouw kenmerkt zich door een luxueuze en zeer ruim opgezette stadshaven met aanlegsteigers. De haven is omringd door gezellige en levendige terrasjes waar het alle jaargetijden prima toeven is. Waar kun je nu na een dagje shoppen beter zitten dan aan de rand van de immer kabbelende ‘Mooder Maas’. Puur genieten bij ultieme horecagelegenheden met een fantastisch uitzicht. En met een lekker drankje erbij. Nou? Op de Maasblvd dus!

De hoofdwinkelstraat (Maasstraat) is het absolute paradijs voor de modeliefhebber. Ook fans van elektronica kunnen hun hart ophalen. Op de Oude Markt, beter bekend als De Zoepkoel op carnavalszaterdag, is het bijzonder goed toeven op de gezellige terrasjes.

Wat een verrijking voor Venlo om een winkelcentrum te hebben dat dagelijks is geopend en met zeer ruime parkeerfaciliteiten. Geniet van gracieus shoppen en van uitgebreide gastronomie. Alle jaargetijden gastvrij, gezellig en vooral anders. Overtuig uzelf! Kijk voor alle activiteiten op onze website www.maasblvd.nl en voel je welkom.

De Maasboulevard is de plek voor jong en oud, met de prachtige uiterwaarde in de zomer en een knusse
winkelstraat in de winter. De Maasboulevard is modern, voorziet in een groot aanbod in winkels en diverse eetgelegenheden. Het is de ontmoetingsplek van Venlo!

Het winkelcentrum is volgens onderstaande tijden geopend:

  • Maandag: 13.00 – 18.00 uur
  • Dinsdag: 10.00 – 18.00 uur
  • Woensdag: 10.00 – 18.00 uur
  • Donderdag: 10.00 – 21.00 uur
  • Vrijdag: 10.00 – 18.00 uur
  • Zaterdag: 10.00 – 17.00 uur
  • Zondag: 12.00 – 17.00 uur
X