ELKE DAG OPEN m.u.v. 25 DECEMBER EN 1 JANUARI

Maasblvd Shoppingzone Venlo

Al zeven jaar komen Nederlandse en Duitse gasten gezamenlijk genieten en profiteren van de Venlose handelsgeest en de grenzeloze Limburgse gastvrijheid op de Maasboulevard Shoppingzone in Venlo. Voor miljoenen Duitsers werkt de stad Venlo als een magneet: de plek voor jong en oud om samen te genieten van een onuitputtelijke bron van winkels, boetiekjes, internationale ketens en aantrekkelijke horeca. Venlo is een aanlokkelijke en charmante stad vol bourgondische allure en daar levert de Maasblvd Shoppingzone een stevige bijdrage aan. Venlo kreeg immers niet voor niets het begerenswaardige predicaat Beste Binnenstad van Nederland 2013-2015! Dat kan geen toeval zijn!

Beleving

Sedert december 2010 heeft het gehele winkelaanbod van de stad Venlo een enorme boost gekregen, want toen werd de Maasblvd officieel geopend. Een gloednieuw winkelcentrum waar shoppen is gepromoveerd tot een ongekende beleving door een zeer ruim en gevarieerd winkelaanbod voor alle generaties. Naast de nieuwe shoppingzone met tientallen internationale merken, kenmerkt de Maasblvd zich ook door aantrekkelijke boetiekjes die volledig voldoen aan de wensen van de hedendaagse bezoekers. Dit gecombineerd met schitterende horeca op pittoreske pleintjes en aan de sfeervolle waterkant maakt shoppen op de Maasblvd tot een uitermate verrassend dagje uit voor iedereen.

Genieten

De Maasblvd is van stedenbouwkundige hoogstand en vermengt moeiteloos de indrukwekkende historie van een eeuwenoude stad met een uitgebreid trendy winkelaanbod. Nieuwbouw die zich kenmerkt door een luxueuze en zeer ruim opgezette stadshaven met aanlegsteigers voor dertig boten. De haven is omringd door gezellige en levendige terrasjes waar het alle jaargetijden prima toeven is. Waar kun je nu na een dagje shoppen beter zitten dan aan de rand van de immer kabbelende ‘Mooder Maas’. Puur genieten bij ultieme horecagelegenheden met een fantastisch uitzicht. En met een lekker drankje erbij. Nou? Op de Maasblvd dus!

Mode en sport

De hoofdwinkelstraat (Maasstraat) is het absolute paradijs voor de mode- en sportliefhebber en ook fans van elektronica kunnen hun hart ophalen. Wat een verrijking voor Venlo om een winkelcentrum te hebben dat 363 dagen per jaar is geopend en met zeer ruime parkeerfaciliteiten recht onder de Maasblvd. Ook het centraal treinstation is gelegen op steenworpafstand van de boulevard. Je bent er dus zo! Zonder gedoe!

Aantrekkelijk winkelaanbod

In de vooruitstrevende nieuwbouw zijn naast een hoofdwinkelstraat ook kleine zijstraten die aansluiten op de historische Jodenstraat van Venlo. Theater de Maaspoort ligt op de noordelijke kop van de Maasblvd en waakt als het ware over de sfeervolle markten, straatjes en kades. Het prachtige stadspark aan het water op de Kop van de Weerd, de passantenhaven, de terrassen langs de Maas en het aantrekkelijk winkelaanbod maken dat Duitse gasten hier met plezier en vol enerverende verbazing zeven dagen in de week genieten van alles wat Maasblvd Shoppingzone te bieden heeft.

Surprise Shopper

Shoppen en ontspannen op de Maasblvd is al een evenement op zichzelf. De surprise shopper maakt een dagje Maasboulevard nog (ont-)spannender door iedere vierde zaterdag van de maand aan nietsvermoedende gasten de rekening voor aangeschafte producten of diensten te vergoeden. Het zal je maar gebeuren!

Elke zaterdag is overigens ook de Maasboulevard-mascotte aanwezig die vooral bij het jongste publiek een eeuwige glimlach op de mond tovert.

Geniet van gracieus shoppen en van uitgebreide gastronomie. Alle jaargetijden gastvrij, gezellig en vooral anders. Overtuig uzelf!
X